Bankrot
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klikni me!

Go down

Klikni me! Empty Klikni me!

Postaj  Godspeed uto srp 20, 2010 5:33 pm

Napomena: kod registracije, pri aktivaciji racuna, pazite da ne kopirate TOČKU u linku koji vam je stigao na mail
ako ima tko kakvih problema, neka me kontaktira na msn/mail [You must be registered and logged in to see this link.]

Forum je ovdje da okupi ljude koji su željni dobro se zabavit a usput i zaraditi nešto. Kladite se iz zabave? Strasti? Koristi? Nije bitno, slobodno nam se pridružite. Cilj nam je od ovoga foruma napraviti jedno dobro radno okruženje. Pitate se kakvo radno okruženje? E, pa u tome i je stvar, forum se temelji na radu, dakle tko želi biti članom foruma mora i raditi za dobrobit foruma. Pod time se misli na kopanje razno raznih informacija, insidera, općenitih informacija, sve šta nađete podijelite sa nama. Odaberite neku utakmicu za koju ste se odlučili kladiti, napišite par riječi o njoj ... stavite na forum parove za koje ste se odlucili danas odigrati, zapravo mislim da i sami znate kako jedan dobar forum funkcionira.

A sada malo pravila, ova pravila su Očenaš foruma:

1. Otvaranje novih tema i pisanje analiza utakmica:

kada na forumu pišete o nekom paru, molimo Vas da vidljivo istaknete o kojem se paru radi, ne morate pisati o kojoj se ligi radi, eventualno ako je neka nepoznata liga, jer vjerujem da svi mi koji se kladimo, znamo sve lige i klubove (više-manje).

Znači trebalo bi izgledat ovako:
Datum, vrijeme početka, domaćin - gost, tip, koeficijent
npr: 24.07, 20:15, Dinamo - Hr. Dragovoljac 1 @ 1,20
Svatko će imat svoj podforum za klađenje u kojem će pisati svoje parove. Nakon što utakmica završi odite na svoju temu gdje pišete parove, ukoliko je par pogođen POZELENITE ga (24.07, 20:15, Dinamo - Hr. Dragovoljac 1 @ 1,20)

Ukoliko nije prošao, POCRVENITE ga 24.07, 20:15, Dinamo - Hr. Dragovoljac 1 @ 1,20
Automatski, registracijom na forum dobiti ćete svoj podforum za pisanje analiza, a ostali članovi slobodno mogu komentirati odabir parova.

2. Kontinuirani rad:
Ako mislite samo gledati parove koji drugi pišu i ništa ne raditi, ovo mjesto nije za Vas i biti ćete izbačeni sa foruma. Ako odlazite na nekakav put ili imate nekih obaveza, napomenite to u svojoj temi. Očekuje se od vas bar jedan par po danu.

3. Zabranjeni su bilo kakvi oblici vrijeđanja, bilo na rasnoj, vjerskoj, nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.

4. Nemamo posebni dio foruma ilitiga VIP dio foruma, jer ovdje vrijedi pravilo svi za jednoga, jedan za sve. Ni jedan naš član neće biti zakinut za parove i informacije koji znaju drugi članovi.

5. Ako mislite ovdje prodavati dojave, zaobiđite nas.

6. Ako imate kakav prijedlog za bolji rad foruma, ili kakav problem, slobodno me kontaktirajte porukom

Godspeed
Godspeed
Admin

Broj postova : 82

https://bankrot.forumcroatian.com

[Vrh] Go down

[Vrh]